четвер, 03 травня 2007 10:39

У США зійшов з рейок потяг із запчастинами для шаттлів

В середу в американському штаті Алабама зійшов з рейок потяг, на якому перевозилися запчастини для шаттлів, повідомляє AFP.

За словами чиновника місцевого управління з надзвичайних ситуацій, в результаті інциденту різні травми отримали шість чоловік. За попередніми даними, причиною аварії стало обвалення частини залізничного мосту у момент проходження по ньому потягу.

Представник Національного аерокосмічного агентства США (NASA) Алларда Бойтеля (Allard Beutel) уточнив, що цей склад перевозив запасні вузли для твердопаливних стартових двигунів космічних човників. Потяг йшов з штату Юта, де виробляють прискорювачі, в Космічний центр Кеннеді у Флоріді, звідки проводиться запуск човників.

За словами Бойтеля, вказана партія запчастин призначалася для використання на шаттлах, запуск яких запланований на жовтень і грудень 2007 року, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У США зійшов з рейок потяг із запчастинами для шаттлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі