четвер, 28 лютого 2008 12:17

У США жінку-інваліда засудили за домагання до Санти

У США 33-річну жінку-инваліда засудили на два роки позбавлення волі умовно за домагання до Санта-Клауса. Американку заарештували в грудні минулого року. Їй були пред"явлені звинувачення в сексуальному домаганні і порушенні громадського порядку, повідомляє РИА "Новости".

Зі звинуваченнями на адресу Сандрами Ламі виступив немолодий чоловік, що працює Санта-Клаусом у торговому центрі Danbury Fair у Денбері. За його словами, жінка забралася до нього на коліна і почала його мацати за причинне місце, що за американськими законами розцінюється як кримінально каране сексуальне домагання. Сама обвинувачена, яка пересувається на милицях, заперечує пред"явлені звинувачення.

Ім"я Санти не розголошується, проте, за словами поліцейських, йому 65 років і він шокований цією подією.

Президент компанії RealSantas.com, що займається навчанням сотень Санта-Клаусів на рік, "Санта Тім" Коннаган запевнив тоді, що ніколи не чув ні про що подібне. Хоча дорослі, зазвичай, частенько виявляють бажання сфотографуватися з Сантою. "У мене на колінах опиняються і дуже милі леді, – цитує Коннагана АР. – Час від часу вони говорять: "Сподіваюся, місіс Клаус не перйматиметься". Потрібно відповідати чесно і одночасно по-доброму: "О ні, з нею буде все гаразд. Можете посидіти тут, але тільки для однієї фотографії", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У США жінку-інваліда засудили за домагання до Санти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі