четвер, 13 грудня 2007 16:02

У США жінка-біохімік розчинила ще живого чоловіка в соляній кислоті

У США присяжні винесли вердикт жінці-біохімікові, яка розчинила ще живого чоловіка в бочці з соляною кислотою.

В середу у Верховному суді колегія присяжних визнала 47-річну Ларису Шустер з міста Кловіс винною у вбивстві чоловіка з корисливими мотивами. Шустери були власниками хімічної лабораторії, яка, ймовірно, і стала яблуком розбрату в ході шлюборозлучного процесу.

За даними розслідування, дружина разом з своїм колишнім лаборантом викрала 45-річного чоловіка 10 липня 2003 року. Злочинці оглушили жертву тупим предметом, а потім приспали, підсунувши Тімоті Шустеру під ніс ганчірку, просочену хлороформом. Потім, як показав співучасник злочину Джеймс Фейгон, ще живу людину вони опустили вниз головою в 200-літрову бочку, а жінка наповнила місткість соляною кислотою.

Тіло Тімоті Шустера, що напіврозклалося, було знайдене через кілька днів після вбивства у бочці, що стояла в складському приміщенні, яке орендувала його дружина.

По словах Фейгона, Шустер заплатила йому 2 тисячі доларів за те, що він інсценує пограбування її чоловіка. Проте він наполягає, що не знав наперед про плани жінки раз і назавжди розправитися з чоловіком. Шустер же стверджує, що Фейгон ненавмисно убив її чоловіка, а вона лише допомогла йому позбавитися від тіла.

У грудні 2006 року за сплановане вбивство Фейгон був засуджений до довічного висновку без права на дострокове звільнення.

16 січня обвинуваченій повинен бути ухвалений вирок. Шустер загрожує довічний термін ув"язнення без права дострокового звільнення. Адвокат Роджер Натолл відмовився прокоментувати винесений вердикт, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «У США жінка-біохімік розчинила ще живого чоловіка в соляній кислоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі