субота, 05 квітня 2008 13:24

У США збанкротувала третя за тиждень авіакомпанія

Американська авіакомпаніянизкобюджетних перевезень SkybusAirlines припиняє свою діяльність в суботу і планує подати заяву про банкрутство, повідомляє агентство AP. Представник компанії Боб Тененбаум заявив, що менеджменту не вдалося впоратися із зростаючими цінами на паливо на тлі загального економічного занепаду в США.

"Ми надзвичайно жалкуємо про ухвалене рішення і про той ефект на наших співробітників, їх родини, наших клієнтів і партнерів", - заявив в офіційному повідомленні генеральний директор компанії Майкл Ходж.

За словами представника SkybusAirlines, літаки компанії здійснювали 74 рейси в день в 15 міст на території Сполучених Штатів. У штаті авіакомпанії були зайняті 450 співробітників.

Як відзначає агентство, компанія, що почала свою діяльність в травні 2007 року, періодично стикалася з проблемами через несправність літаків і високих цін на паливо, що призводило до відміни рейсів.

У зв"язку зі зростанням цін на паливо на цьому тижні про банкрутство і припинення діяльності заявили ще дві американські авіакомпанії - ATA і AlohaAirlines, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США збанкротувала третя за тиждень авіакомпанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі