понеділок, 17 листопада 2008 14:12

У США забули депортувати кілька тисяч нелегалів

Розслідування діяльності Імміграційної і митної поліції США (ICE) в штаті Техас виявило, що декілька тисяч засуджених за різні злочини нелегальних іммігрантів не було депортовано з країни після відбування покарання, повідомляється на сайті HoustonChronicles.

З"ясувалося, що поліція не прийняла необхідних заходів для депортації щонайменше 75 відсотків від 3500 засуджених, що відбули покарання у в"язниці HarrisCountyJail, які призналися, що знаходяться в США нелегально. Серед випущених після звільнення нелегальних іммігрантів є як ті, хто був засуджений за дрібні злочини, так і ті, що відбули покарання за згвалтування і торгівлю наркотиками, повідомляє "Лента.ру".

Видання уточнює, що щонайменше в 177 випадках нелегали, яких не депортували після звільнення, були арештовані знову і звинувачені в інших злочинах. 11 відсотків злочинців до цього потрапляли в ту ж в"язницю тричі.

Деякі з випущених на свободу нелегальних іммігрантів визнали, що якщо їх не депортували, їх подальше перебування в США є легальним.

Зараз ви читаєте новину «У США забули депортувати кілька тисяч нелегалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі