субота, 17 травня 2008 09:47

У США впав атракціон: 17 людей поранено

Щонайменше 17 людей отримали поранення під час обвалення атракціону на ярмарку в американському місті Сан-Андреас (штат Каліфорнія).

За словами начальника місцевої пожежної охорони Денніса Таунсенда, атракціон впав на землю в п"ятницю ввечері. Троє людей було важко поранено, ще 14 отримали легкі поранення.

Представник лікарні міста Сан-Андреас Сьюзен Лєїнінгер повідомила, що медична установа чекає прибуття постраждалих. Щорічно ярмарок у місті Сан-Андреас, на якому відбуваються традиційні спортивні змагання, відвідують сотні людей.

Відзначимо, що в Україні 8 квітня студентка випала з каруселі в парку ім.Горького в Харкові. Лікарі дві доби боролися за її життя - вона перенесла три операції, однак врятувати її не вдалося.

9 травня ввечері в Луганську в парку "Дружба" поряд з кварталом "Ватутіно" в результаті поломки дитячого атракціону загинули двоє людей, 8 - травмовано. 10 травня прокуратура Луганська порушила кримінальну справу за цим фактом.

За попередніми результатами перевірок київських атракціонів експлуатація 22 з них заборонена. Всього було обстежено понад 80 одиниць атракціонної техніки, з них 56 атракціонів підвищеної небезпеки. Як відомо, несправні атракціони в Україні за останні роки неодноразово ставали причиною травм, а іноді й загибелі людей, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У США впав атракціон: 17 людей поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі