вівторок, 29 грудня 2015 03:49

У США виправдали поліцейських, що вбили чорношкірого підлітка

У США виправдали поліцейських, що вбили чорношкірого підлітка
Фото: inlegal.com.ua

Присяжні в американському штаті Огайо виправдали двох білих офіцерів поліції, яких звинувачували у вбивстві 12-річного підлітка, афроамериканця, в листопаді 2014 року, передає ВВС.

Прокурор округу Тіматі Макгінті заявив, що вбивство Таміра Райса в Клівленді було, як він заявив, "ураганом людських помилок", збігом негативних обставин, і що ознак злочину в діях поліцейських немає.

Сім'я Райс заявила, що незадоволена висновками присяжних. Родичі вбитого стверджують, що на відеозаписах видно: поліцейські відкрили вогонь дуже швидко після того, як вони прибули на місце події.

Нагадаємо, Т.Райса застрелили в момент, коли він розмахував іграшковим пістолетом на дитячому майданчику. Раніше в жовтні два незалежні експерти прийшли до такого ж висновку про невинуватість поліцейського, який стріляв у підлітка. Загибель Т.Райса викликала масові протести в Клівленді.

Зараз ви читаєте новину «У США виправдали поліцейських, що вбили чорношкірого підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі