четвер, 27 грудня 2007 12:30

У США убита сім"я з шести осіб

Масове вбивство було здійснене у передмісті міста Карнейшн, що за п"ятдесят кілометрів на схід від Сієттла (штат Вашингтон).

Спочатку поліція припускала, що це могло бути вбивство, пов"язане з самогубством на ґрунті сімейної сварки. Проте тепер версія з суїцидом виключається.

За даними криміналістів, всі жертви, що належать до трьох поколінь, були застрелені у Святвечір.

Серед них є 3-річний хлопчик, 6-річна дівчинка, 30-річні чоловік і жінка, а також пара пенсійного віку. Результати розтину тіл поки не отримані.

Тіла не були знайдені в одному місці, проте деталей у поліції не повідомляють.

Вже відомо, що будинок, в якому були знайдені тіла, належав 60-річному Уейну Андерсону і 61-річній Джуді Андерсон, які були пізнані серед убитих.

Пізнав загиблих друг сім"ї Марк Беннет, який прибув до місця трагедії, як тільки побачив будинок своїх знайомих у теленовинах. За його словами, Андерсон працював інженером в авіакомпанії Boeing, а його дружина - у поштовому відділенні міста Карнейшн.

Саме співробітники пошти і зробили страшну знахідку після того, як Андерсон не вийшла на роботу.

За словами свідка, він розмовляв з родиною Андерсон у Святвечір, але на Різдво втратив з ними зв"язок. За словами Беннета, у Андерсонів було троє дітей, включаючи дочку Мішель. Остання жила разом з батьками в трейлері, що стоїть окремо. Син та  інша дочка подружжя живуть окремо.

За підозрою у  здійсненні злочину арештовані чоловік і жінка, які прибули на місце злочину у середу вранці. На той час у будинку вже працювали криміналісти. До 16:00 підозрювані були арештовані, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У США убита сім"я з шести осіб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі