вівторок, 26 лютого 2008 11:38

У США старшокласник зґвалтував дівчинку в переповненому шкільному автобусі

У Сполучених Штатах старшокласник зґвалтував дитину прямо в шкільному автобусі. Водій, а також інші школярі не змогли чи не захотіли йому перешкодити.

Зухвалий і дикий злочин розслідує поліція міста Мерфрісборо, що в 50 кілометрах на південний схід від Нешвілла (штат Теннесі). Жертвою насильника стала 14-річна дівчинка, повідомляє місцева телекомпанія WTVF з посиланням на представника поліції Мерфрісборо Кайла Еванса.

За даними розпочатого розслідування, на дівчинку, яка була новенькою в школі Рівердейл, напав 18-річний Брендон Стовер. Злочин був здійснений 20 лютого, коли шкільний автобус розвозив дітей по домах. Старшокласник сидів поряд зі своєю жертвою і домагався її ласками. Харассмент закінчився зґвалтуванням дитини.

Тепер водій шкільного автобуса N187, в якому відбулося зухвале зґвалтування, змушений виправдовуватися, чому він не зміг втрутитися і запобігти злочину. За словами Джо Бонда, він має стежити за дорогою, щоб доставити дітей додому в повній цілості. При цьому він, звичайно, прагне поглядати назад, щоб переконатися в тому, що в салоні все спокійно. Природно, Бонд відразу звертає увагу, якщо хтось схоплюється з місця або чинить бійку.

Проте цього разу все трапилося дуже непомітно. Принаймні, наявність у салоні 60 школярів не дозволила водієві побачити скоюваний злочин.

Утім, дикість події полягає і в тому, що процес зґвалтування виявися відображеним на камері внутрішнього стеження, встановленій в автобусі. За словами Еванса, в записі видно, що жертва кличе на допомогу і просить залишити її у спокої. При цьому дівчинка чинила опір насильникові, але все виявилося марним.

Наступного дня після зґвалтування родичі постраждала звернулись у поліцію.

Стовер від самого початку не заперечував, що домагався дитини, проте відмовився визнати звинувачення в зґвалтуванні. Члени сім"ї підозрюваного відмовляються коментувати подію.

Тепер старшокласникові пред"явлені звинувачення в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні неповнолітньої. Він був звільнений під заставу в 19 тисяч доларів.

Водій Бонд досі винить себе, що не зміг запобігти зґвалтуванню. Проте в поліції підкреслюють ту фатальну обставину, що ніхто з кількох десятків присутніх у автобусі школярів не втрутився в те, що відбувається. Тепер правоохоронці вивчають обставини справи і опитують очевидців, щоб висунути звинувачення проти можливих співучасників зґвалтуваннія.

Відзначимо, що у вересні 2007 року шкільний автобус вже ставав у Сполучених Штатах місцем сексуального злочину. Причому тоді затримали відразу двох учнів молодших класів, яких підозрювали в секс-терорі. Як виявилось, розтлителі дев"яти й одинадцяти років схилили 7-річного хлопчика до орального сексу.

Правда, в поліції не виключали, що в цьому випадку мав місце обман або свого роду "експеримент".

Про злочин стало відомо випадково лише після того, як батько постраждалого захопив його за оральним сексом зі своїм молодшим братом, повідомляє NEWSru

Зараз ви читаєте новину «У США старшокласник зґвалтував дівчинку в переповненому шкільному автобусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі