пʼятниця, 20 червня 2008 17:29

У США школярки домовилися завагітніти разом

В одній зі шкіл на узбережжі Атлантичного океану учениці уклали пакт - народити одночасно й ростити діток разом. У результаті в минулому навчальному році 17 школярок завагітніли.

За словами директора школи в Глостері (штат Массачусетс, США) в "змові" брали участь набагато більше, ніж 17 дівчат. Починаючи з осені в медкабінет безупинно стали приходити учениці зі старших класів - вони просили лікаря провести тест на вагітність.

"Якщо результат був негативний, вони засмучувалися, а якщо вагітність підтверджувалася, то бурхливо раділи, говорили один одному "Дай п"ять!" і обговорювали, як разом будуть відзначати", - повідомляє директор школи.

Деякі поверталися для нових тестів по три-чотирі рази. Запідозривши змову, лікарі й директор почали розпитувати старшокласниць, у чому справа, і швидко з"ясували істину.

Деяким зі школярок, що завагітніли, менше 16 років. За словами їхніх подруг, дівчаткам "було самотньо" - у материнстві вони мріють відчути "безумовну любов".

За даними міської влади, яка почала розслідування обставин справи, "змовниці" в основному шукали майбутніх батьків серед своїх однокласників. Але є серед них і чоловіки старше 20 років, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «У США школярки домовилися завагітніти разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі