четвер, 20 березня 2008 10:23

У США подружжя "запекло" труп убитої дитини у печі для барбекю

 У Сполучених Штатах батьки запекли труп убитого 2-річного сина у печі для гриля, після чого рік зберігали обпалені останки у тайнику у себе удома.

28-річний Джозеф Міллер і його 23-річна дружина Нікелла Рейд вперше постали перед міським судом 36-го району міста Детройт (штат Мічиган) у середу. Попередні слухання у цій справі намічені на 31 березня.

Самі батьки поки не зізналися у вбивстві свого дворічного сина, обвуглені останки якого були знайдені "замурованими" у підвальному приміщенні будинку, розташованого у східній частині Детройта.

Підсудні звинувачуються у  ненавмисному вбивстві, жорстокому поводженні з дітьми, нарузі над трупом і шахрайстві на суму 500 доларів. Рейд також звинувачується в ще одному випадку шахрайства на велику суму, а також у  двох випадках приховання злочинів.

Останки дитини поліція виявила у листопаді 2007 року. Обгоріле тіло малюка було заховане у стельовому перекритті підвального приміщення будинку. Батьки Деунті не погребували зберігати труп сина у приміщенні, де жила його сестра.

Вже на допиті в поліції Рейд стала виправдовуватися, що страшна знахідка - лише невдала спроба Міллера кремувати тіло сина у печі для виготовлення барбекю. За словами жінки, у них не було коштів  на похорони, що і стало причиною такого вчинку. Сам Міллер після виявлення трупа втік, але пізніше був схоплений.

Втім, у державного звинувачення склалося дещо інша думка про мотиви батьків, що запекли труп дитини у грилі. "Я думаю, вони розраховували уникнути відповідальності (за смерть дитини)", - заявив помічник прокурора округу Уейн Джері Дорсей. Він також додав, що труп хлопчика пролежав у тайнику близько року.

Проведена судово-медична експертиза показала, що дитина померла з голоду, невстановленої хвороби і побоїв.

Фактично, поліція лише випадково розкрила злочин після того, як у лікарні з важкими опіками опинився інший півторарічний син пари. У хлопчика був опік третини поверхні тіла і він досі знаходиться у лікарні.

У цілому Міллер і Рейд прижили п"ятьох дітей, проте інші троє знаходяться під опікою в іншій сім"ї.

Прокурор Кім Уорті назвав Мілера і Рейд "абсолютно непридатною сім"єю для виховання дітей".

До початку процесу подружжя  знаходитиметься під вартою у в"язниці округу Уейн. Їм загрожує довічне ув"язнення без права умовно-дострокового звільнення.

51-річна мати Рейд - Дорета Ліппет - також притягатиметься до кримінальної відповідальності за співучасть у двох випадках шахрайства. Жінка допомагала дочці приховувати смерть сина, щоб отримувати допомогу на дитину. При цьому жінка вводила в оману соціальні служби, видаючи двоюрідного брата загиблого за самого Деунті.

Поки слідство не до кінця з"ясувало, чому сім"ї вдавалося так довго приховувати смерть дитини, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У США подружжя "запекло" труп убитої дитини у печі для барбекю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі