вівторок, 24 липня 2007 08:31

У США некерований потяг врізався в вагон з газом

В понеділок в районі міста Памелія, штат Нью-Йорк, США, потяг, що залишився без машиніста, проїхав відстань близько 12 кілометрів і врізався в ремонтний склад, після чого два вагони зійшли з рейок, передає телеканал News 10 Now.

Інцидент стався близько 9 години ранку за місцевим часом (16 година понеділка за київськм часом). В результаті зіткнення встановлений на ремонтному потягу резервуар з пропаном вибухнув, і виникла невелика пожежа, яка завершилася без втручання пожежників. Причина, за якої потяг почав неконтрольований рух, уточнюється.

У районі, прилеглому до місця події, в цілях обережності провели евакуацію. Поліції довелося на якийсь час перекрити довколишнє шосе. Постраждалих не було, не рахуючи працівника залізничної компанії, який розтягнув м'язи, рятуючись від вагону.

У потягу перевозилося військове устаткування і обмундирування, яке військовослужбовці бази Форт-Драм завантажили для доставки в порт Філадельфії, звідки вантаж повинен був відправитися до Іраку, пише Лента.
Зараз ви читаєте новину «У США некерований потяг врізався в вагон з газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі