четвер, 21 червня 2007 08:45

У США натовп забив на смерть пасажира машини, що збила дитину

У Остіні (Техас) розлючений натовп накинувся на чоловіка, який збив дворічну дитину, і забив на смерть пасажира його машини, який намагався захистити водія.

Як повідомляють представники остінської поліції, самосуд влаштували близько 20 перехожих, убивши Девіда Ріваса Моралеса. Машина, в якій їхав 40-річний Моралес, в"їжджала на парковку, розташовану поряд з житловим комплексом, і у цей момент збила дворічного хлопчика. Дитину, що отримала невеликі травми, відправили до лікарні.

На водія, який вийшов з машини подивитися що відбулося, напало кілька чоловік. Моралеса, який вискочив з автомобіля, щоб захистити водія, теж почали бити. У поліції відзначили, що при колотнечі не використовувалася вогнепальна або холодна зброя.

Водієві вдалося вижити, і тепер він співробітничає із слідством.

За словами сестри потерпілого Маргарет Моралес, про інцидент вона дізналася від маленького хлопчика, який прибіг і сказав їй, що на дворі лежить її брат у калюжі крові. Вона знайшла Девіда, який лежав на землі, за 30 метрів від свого будинку.

Представник поліції повідомив, що в побитті Моралеса брало участь 3 або 4 чоловіки, до яких потім приєднався ще один свідок інциденту,  під"їжджавший на парковку.

Маргарет Моралес повідомила, що її брат їхав з роботи додому. Водій, що збив дитину, щодня підвозив його на роботу і назад, повідомляє CNN.

Зараз ви читаєте новину «У США натовп забив на смерть пасажира машини, що збила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі