пʼятниця, 18 квітня 2008 13:38

У США народилася незвичайна четвірня

У США народилася незвичайна четвірня
Мешканка Тоусона (штат Меріленд) народила чотирьох близнят, троє з яких є однояйцевими. Четверо хлопчиків з"явилися на світ 2,5 місяця назад в медичному центрі GreaterBaltimore.

Діти були зачаті за допомогою екстракорпорального запліднення (ЕЗ), повідомив представник лікарні Майкл Шварцберг. За його словами, жінці було імплантовано два ембріони, один з яких кілька разів ділився навпіл. В результаті, у неї народилися три однояйцеві близнюки і один разнояйцевий - "однояйцева трійня плюс один".

Малюки народилися недоношеними, на 11 тижнів раніше терміну. Кесаревий розтин було зроблено майбутній матері в день її народження, 29 січня. Відразу після пологів близнят помістили у відділення інтенсивної терапії. В даний час все четверо вже виписані додому, інформував Шварцберг.

Народження таких близнят відбувається дуже рідко. У США зареєстровано менше ста випадків появи на світ подібних четвірней. 18 квітня молоді батьки мають намір взяти участь в прес-конференції і продемонструвати громадськості своїх унікальних дітей, повідомляє AP.

Зараз ви читаєте новину «У США народилася незвичайна четвірня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі