пʼятниця, 04 січня 2008 13:52

У США мийник вікон вижив після падіння з 47 поверху

37-річний мийник вікон з Нью-Йорка Альсидес Морено під час роботи впав з 47-го поверху, проте залишився живий і опам"ятовується. Чоловік, що врятувався після падіння з висоти близько 150 м, отямився, почав розмовляти і, як очікують лікарі, згодом знов буде ходити.

"Якщо ви вірите в чудеса, то саме це з ним і відбулося", - вважає головний хірург лікарні Філіп Барі. Після падіння потерпілий був госпіталізований з численними переломами обох ніг, правої руки і зап"ястя, пошкодженнями грудей, ділянки живота, хребта і кровотечею в мозку.

Морено зробили трахеотомію, підключили до апарату штучного вентилювання легенів і провели дев"ять ортопедичних операцій. Йому було перелито 11 літрів донорської крові.

Морено, батьку трьох дітей, треба зробити ще кілька операцій, в тому числі на хребті. Крім того, лікарі не виключають, що згодом у потерпілого можуть виникнути ускладнення, зокрема небезпечні для життя. Проте наразі доктори налаштовані оптимістично відносно його одужання, хоча й не говорять з точністю про те, наскільки воно може бути повним, повідомляють "Вести".
Зараз ви читаєте новину «У США мийник вікон вижив після падіння з 47 поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі