вівторок, 18 листопада 2008 14:24

У США інвалід в візку пограбував банк

На східному побережжі Флоріди арештований 45-річний чоловік, який пограбував банк SpaceCoastCreditUnion знаходячись в пересувному інвалідному кріслі.

Представники влади повідомили, що грабіжник в"їхав на моторизованому інвалідному кріслі в приміщення кредитної організації і, оголосивши, що крісло заміноване, захотів, щоб йому видали гроші. Отримані банкноти він заховав в протезі ноги. Точна сума, викрадена з банку, не називається, повідомляє "Лента.ру".

Затриманий через десять хвилин після пограбування інвалід пояснив, що його змусили піти на пограбування двоє озброєних невідомих, які повинні були забрати у нього гроші.

За інформацією поліції, затриманому пред"явлені звинувачення в пограбуванні, розкраданні в особливо крупному розмірі, погрозі вибуху і нападі при обтяжливих обставинах.

Телеканал Wft9 повідомив, що затриманого звуть Крістофер Рід. Представники поліції заявили тележурналістам, що не вірять свідченням заарештованого. Всі викрадені гроші вилучені.

Зараз ви читаєте новину «У США інвалід в візку пограбував банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі