Ексклюзиви
середа, 05 листопада 2008 14:08

У США голосували навіть паралізовані в автомобілі швидкої допомоги (ФОТО)

Учасниця Другої світової війни 92-х літня Бетті Оуен (BettyOwen) прибула на виборчу дільницю в місті Сан Антоніо (SanAntonio) на автомобілі медичної допомоги і взяла участь у виборах, не виходячи з нього. У супроводі окружного судді машина для голосування була доставлена в медичний автомобіль, в якому хвора і реалізувала своє конституційне право, передає Yahoo! News.

Після перенесеного чотири роки тому інсульту Бетті Оуен приймає їжу через живильну трубку і не може пересуватися самостійно. Не дивлячись на це, вона твердо вирішила брати участь у виборах. Не встигнувши оформити відкріпне посвідчення, її дочка в останню хвилину організувала поїздку до місця голосування на автомобілі медичної допомоги.

Вперше Бетті Оуен взяла участь у виборах президента в 1940 році, проходячи службу в корпусі морської піхоти. Свій голос тоді вона віддала кандидатові від республіканців, проте на виборах 1960 року Оуен віддала перевагу Джону Кенеді (JohnKennedy) і з тих пір постійно голосує за демократів.

Зараз ви читаєте новину «У США голосували навіть паралізовані в автомобілі швидкої допомоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути