середа, 20 квітня 2011 10:11

У США дружина і донька політика гвалтували одного й того ж підлітка

У США дружина і донька політика гвалтували одного й того ж підлітка

Суд Арізони на 13 років відправив за ґрати 49-річну дружину глави Арізонського округу Марікопу Сьюзан Брок за секс із 14-річним підлітком.

Фігурантами скандального розслідування стали і родичі Сьюзан Брок. Її 18-річна дочка Рейчел теж пішла під суд, оскільки мали статеві контакти з тим самим підлітком, якого в той же період ґвалтувала її мати.

Як встановили слідчі США, мати трьох дітей Брок спочатку розбещувала хлопчика, коли тому було лише 11 років. Спочатку вона задаровувала його подарунками: наприклад, купила йому ігрову приставку Xbox. А через два роки підліток опинився повністю під її владою і пара стала вдаватися до любовних утіх.

Зв'язок хлопчика з дорослою покровителькою тривав доти, поки йому не виповнилося 17 років. У той же самий час із підлітком почала зустрічатися і 18-річна донька Сьюзан, яка теж займалася з ним сексом, беручи приклад з матері. Дружина політика знала про ці зустрічі і не була проти того, щоб підліток спав зі своєю подружкою його віку. Жінка навіть постачала "молодих" презервативами.

Таємниця спливла на поверхню, коли одна з подруг потерпілого розповіла про все його батькам. Як тільки вибухнув скандал, чоловік Сьюзан Брок на ім'я Фултон розлучився з нею.

Сама злочинниця каялася у скоєному на лаві підсудних.

"Моє серце терзають жаль і смуток. Я хочу публічно вибачитися перед жертвою і його сім'єю. Я зрадила всіх, кого любила, включаючи сім'ю і друзів", - сказала Сьюзан.

Потерпілий підліток розповів, що спочатку просто не розумів, чому його ощасливила своєю увагою "доросла тітка". "Моє життя здавалася таким простим і стабільним. Я відразу став їй довіряти. Я й подумати не міг, що вона методично готувала для мене пастку. Я сподіваюся ніколи не побачити її і не згадати про неї. Зараз у мене жахлива депресія", - стверджує юнак.

Історія кинула тінь і на самого політика Фултона Брока. У поліції стверджують, що він знав про злочини дружини, але не квапився доносити владі. За деякими даними, ще за два тижні до арешту жінки-педофіла про її любовну інтригу дізнався чоловік. Цілий тиждень Фултон зволікав, та й потім не став звертатися в поліцію, а пішов за консультацією до адвокатів.

Згідно з вироком, винесеним на початку квітня, Сьюзан Брок і її дочка зобов'язані виплатити підлітку мільйон доларів за моральну шкоду.

Нагадаємо, минулого року поліція Трентона, штат Нью-Джерсі, США, заарештувала п'ятнадцятитирічну дівчину за звинуваченням у схилянні своєї неповнолітньої сестри до проституції. Вона продала семирічну дівчинку банді ґвалтівників, які знущались над нею під час вечірки у своїй квартирі в Нью-Джерсі.

Зараз ви читаєте новину «У США дружина і донька політика гвалтували одного й того ж підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі