понеділок, 07 квітня 2008 11:10

У США боротимуться з абортами за допомогою кіно

Згідно з новими правилам, в американських клініках жінкам, які вирішили перервати вагітність, показуватимуть фільм з кадрами УЗД, на якому видно її плід. Подібні правила ввели в 14 штатах, проте в деяких з них фільм стане обов"язковим лише при терміні вагітності понад 20 тижнів.

Психологи стверджують, що жінка, побачивши розвиток своєї дитини, ухвалить рішення більш свідомо. Статистика стверджує, що після перегляду тільки одна четверта вирішується на переривання вагітності.

В світі робиться від 40 до 60 мільйонів легальних абортів на рік. У Росії абортів у два рази більше, ніж пологів. За числом переривань вагітності Росія випереджає США в 8 разів, Англію та Францію в 10 разів, а Нідерланди в 20.

Відзначимо також, що в Ріо-де-Жанейро проходить незвичайна агітація проти абортів. Так, в католицьких церквах на огляд віруючих виставляють ляльок ненароджених дітей, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У США боротимуться з абортами за допомогою кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі