вівторок, 25 вересня 2007 09:41

У США арештовано підозрюваного в розстрілі студентів

Американській поліції вдалося затримати підозрюваного в стрілянині на території Університету Делавара, повідомляє Утро.ru. Ним виявився 18-річний молодик, якому пред"явлено звинувачення в замаху на вбивство, нападі на людей і створенні загрози їх життю, а також у незаконному носінні зброї. Правоохоронні органи розшукували злочинця серед студентів Університету, припустивши, що молода людина, що відкрила вогонь по учнях у ніч на п"ятницю і поранила двох людей, швидше за все сам мешкає на території студмістечка.

За Лойєра Бредена призначена застава в 60 тисяч доларів, йому заборонено наближатися до університету Делавера і студентів, що постраждали при стрілянині. Агентство не уточнює, чи навчався сам Бреден в цьому університеті. Заходячи в будівлю суду, молодик повідомив журналістам, що "йому дуже шкода".

Нагадаємо, 21 вересня біля годині ночі на кампусі були поранені що двоє 17-річних спудеїв. Шаліта Міддлтон, що отримала травму живота, до цього часу перебуває в лікарні, у її товариша по навчанню Натаніела П"ю роздроблені дві кістки. Він розповів поліції, що не знає про мотиви того, хто стріляв.

Затриманому інкримінують замах на життя ще одного студента, Джеймса Річмонда. За словами учнів, інцидент стався в результаті суперництва студентів з Вашингтона і Нью-Джерсі. За іншою версією, причиною конфлікту стала карткова гра.

Заняття в університеті штату Делавер, що налічує 3690 студентів, були скасовані в п"ятницю і поновились у понеділок. Раніше повідомлялося, що адміністрація кампусу підсилила заходи безпеки відразу після стрілянини, чим, можливо, врятувала життя іншим студентам.

Зараз ви читаєте новину «У США арештовано підозрюваного в розстрілі студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі