вівторок, 03 липня 2007 13:11

У США арештований лікар з Росії, який ґвалтував пацієнток, щоб лікувати рак

У Нью-Йорку арештовано лікаря-шарлатана з Росії, який альтернативними методами нібито лікував жінок від раку і одночасно сексуально домагався їх.

57-річний російський іммігрант Віктор Гончаров був арештований на минулому тижні, йому пред"явлені звинувачення у сексуальному насильстві і незаконній професійній діяльності.

Гончаров, що мав кабінети для медичної практики в Манхтетені і на Брайтон-Бич, видавав себе за фахівця з так званої "терапії Коха" – альтернативної форми лікування раку. При цьому в американському Національному інституті раку немає даних про те, що ця терапія ефективна.

Гончарова звинувачують у сексуальних діях у відношенні принаймні двох пацієнток. У обох випадках він видавав себе за лікаря. У першому випадку йдеться про 23-річну жінку. Як встановило слідство, в період з лютого по липень 2006 року псевдолікар п"ять разів вводив їй в сідниці якийсь невідомий розчин.

"В час ін"єкцій підозрюваний гладив сідниці постраждалої і вимовляв фривольні фрази. Одного разу він засунув руку жінці в труси і став гладити піхву", - йдеться в судових документах.

У квітні 2006-го Гончаров аналогічним чином поступив з ще однією жінкою. Після уколів самозванець продемонстрував свій пеніс і запропонував жінці зайнятися з ним сексом, сказано в документах, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «У США арештований лікар з Росії, який ґвалтував пацієнток, щоб лікувати рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі