четвер, 06 грудня 2007 11:46

У Шрі-Ланці автобус підірвався на міні: 15 загиблих

За повідомленнями властей Шрі-Ланки, принаймні 15 чоловік було убито і 38 поранені на півночі країни в результаті підриву переповненого пасажирського автобуса на міні, встановленій нібито "Тамільськими тиграми".

Представник шріланкійської армії сказав, що рейсовий автобус підірвався на міні вночі. Це відбулося за 265 км на північний схід від столиці країни. Автобус був заповнений мирними жителями. Поранені відправлені до лікарні.

Представник поліції повідомив, що сили безпеки були негайно відправлені на місце вибуху. "Ми вважаємо, що це справа рук "тигрів Таміла", - додав він.

Підрив автобуса відбувся не дивлячись на посилені заходи безпеки на всій території Шрі-Ланки. Армія була приведена в стан підвищеної готовності після проведення військових операцій на території, контрольованій бойовиками. В результаті дій урядових сил, зроблених цього року на сході Шрі-Ланки, "тигри Таміла" залишили більшість своїх позицій. Проте вони як і раніше контролюють значні території на півночі.

Ніякої реакції від самих бойовиків поки не послідувало. На них покладається відповідальність за аналогічний вибух автобуса в червні минулого року, в результаті якого загинули 64 пасажири, передає Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «У Шрі-Ланці автобус підірвався на міні: 15 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі