середа, 30 вересня 2015 15:45

У справі вбитого в Мукачеві російського нелегала з'явився слід ФСБ

У справі вбитого в Мукачеві російського нелегала з'явився слід ФСБ

Історія про вбивство російського нелегала Олексія Планкіна, який з 2008 по січень 2014 року проживав у Мукачеві і мав стосунок до кримінальних кіл Закарпаття, отримала своє продовження. Як вже йшлося у ЗМІ, небіжчик мав підкреслено антиукраїнську позицію, підтримував русинський рух і взагалі заявляв, що такої держави як Україна ніколи не було.

Контролюючи під дахом криміналітету дві невеличкі мукачівські кав'ярні, міг дозволити напрочуд розкішне і розгульне життя: напідпитку неодноразово потрапляв у ДТП, бив власних дружин, постійно порушував громадський спокій.

Всі відкриті кримінальні провадження легко "закривав" за гроші у місцевій міліції, про що неодноразово нахвалявся. Попри наближеність Планкіна до тамтешнього криміналітету, правоохоронці напрочуд швидко повісили вбивство нелегала на 2-х киян-євромайданівців, яких 11 місяців протримали в Ужгородській в'язниці навіть за відсутності кримінальної події.

І от нарешті "липова" справа проти киян розпадається спочатку в одному з місцевих судів, а потім в райсуді Святошинського району Києва, а в мережі з'являється документ, який може свідчити про те, що Олексій Планкін і агент ФСБ "Русскій" - одна особа.

І хоч тамтешні тролі, які, очевидно, через свою обізнаність можуть мати стосунок до ФСБ, заходилися заперечувати автентичність документу, СБУ незайвим було б ознайомитись з його змістом. А разом з тим, відповісти суспільству, скільки ще в лавах закарпатських правоохоронців може бути "кротів" російських спецслужб.

Зараз ви читаєте новину «У справі вбитого в Мукачеві російського нелегала з'явився слід ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі