середа, 23 липня 2008 11:57

У справі про вбивство в центрі Львова з"явилась ще одна версія

У справі про вбивство 17 липня у Львові бізнесмена Ігоря Кульчицького з"явилась ще одна версія. Відтак окрім професійної діяльності та кримінальних розборок міліція розглядає ще й версію про особисту помсту.

Про це повідомив начальник міського управління міліції Львова Ігор Цикало. За його словами, перша можлива версія – вбивство пов"язане з професійною діяльністю Ігоря Кульчицького, друга - кримінальні розборки, третя – помста і зведення особистих рахунків.

Водночас Ігор Цикало зауважив, що найбільш вірогідною на сьогодні слідство вважає першу версію.

Нагадаємо, 17 липня, близько 10 год. у центрі Львова на вулиці Фредра невідомі вчинили стрілянину по двох бізнесменах, співзасновниках Львівської інвестиційно-будівельної компанії. Один із них Ігор Кульчицький, син легендарного львівського футболіста Ігоря Кульчицького, загинув на місці. Ігор Кульчицький отримав три кульових поранення: в грудну клітку, в руку та ногу.

Його партнер по бізнесу Павло Федів отримав поранення лівого кульшового суглобу (в області паху), його було успішно прооперовано.

Наступного дня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко припустив, що стрілянина в центрі Львова і як наслідок вбивство бізнесмена могла відбутися унаслідок внутрішньокланових розбірок на території Львівщини.

Міліція знайшла лише автомобіль, із якого вбивці обстріляли бізнесменів. Автівка була спалена і без номерів. За фактом вбивства у Львові підприємця Ігоря Кульчицького порушено кримінальну справу, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У справі про вбивство в центрі Львова з"явилась ще одна версія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі