вівторок, 04 березня 2008 12:42

У співачки Емі Уайнхаус гнійне захворювання шкіри (ФОТО)
5

Респондент британської співачки підтвердив інформацію щодо того, що у британської співачки було виявлено серйозне шкірне захворювання - імпетиго.

Почалося все з того, що днями папарацці сфотографували 24-річну Емі Уайнхаус з трохи опухлим лицем. З"ясувалося, що саме так характеризується це заразливе захворювання - поява гнійників на поверхневих шарах шкіри.

Наближені люди співачки розповіли: "Тепер Емі має на деякий час присвятити всю себе лікуванню, а тому Емі припинила роботу і вимушена тепер залишатися удома протягом декількох днів, поки прийматиме антибіотики".

Примітно і те, що кілька днів тому Уайнхаус брала участь у вечірці після показу колекції Fendi, де були присутні такі знаменитості як Мері-Кейт і Ешлі Олсен, вагітна Джесіка Альба, Ріанна, Кені Уест і Мілла Йововіч. Залишається сподіватися, що Емі не заразила нікого з присутніх, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «У співачки Емі Уайнхаус гнійне захворювання шкіри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі