Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2007 17:19

У Софії Ротару викрали $ 60 тисяч

У Москві грабіжники викрали у адміністратора Софії Ротару більше 60 тисяч доларів. Це був гонорар співачки за останні московські концерти, передає "Інтерфакс".

Як розповів адміністратора Софії Ротару Шаповалов, він збирався зайти в обмінний пункт. У цей момент до його темно-синьої машини підскочив молодик, розбив лобове скло автомобіля і схопив портфель, що лежав на передньому пасажирському сидінні. Зловмисник сховався на автомашині Mitsubishi Lancer. За словами Шаповалова, свідки навіть запам"ятали номер автомобіля грабіжників.

Зы слів потерпілого, який в 19:30 того ж дня звернувся з заявою про грабіж, в портфелі знаходилися 17,9 тисяч євро, 7,5 тисяч доларів і 754 тисячі рублів. "Це був гонорар за концерт Ротару", - повідомив Шаповалов.

У місті був оголошений план "Перехоплення", проте за гарячими слідами затримати зловмисника не вдалося. Ведеться розслідування.

Втім в цьому злочині багато дивного. Незрозуміло, звідки злочинці знали, що в машині лежить портфель з крупною сумою, отриманою за московські концерти Ротару 27 - 28 жовтня. До того ж скло в автомобілі адміністратора тоновані, і розгледіти портфель на сидінні дуже складно. Отже свідчення Шаповалова ще перевірятимуться.

Зараз ви читаєте новину «У Софії Ротару викрали $ 60 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути