неділя, 23 березня 2008 16:10

У Сімферополі з"явилася дубова Алея миру

У Сімферополі в ході другого загальноміського суботника заклали Алею миру.

На алеї висадили 50 дубів. Дуби для висадки алеї були вибрані не випадково. "Дуб - це символ мудрості, вічності, мужності", - відзначила віце-мер Сімферополя Марина Чернова.

У посадці дерев, окрім чиновників міськради, взяли участь голова кримського уряду Віктор Плакида і почесні консули різних країн в Сімферополі.

Всього висаджено 1196 дерев і 1569 чагарників (софора, калина, туя західна, дуб, горіх, ясен, ялівець козацький, вишня повстяна, форцизія і жасмин тощо), проведено обрізання 1845 дерев і більше 8560 чагарників.

У акції взяли участь 28,4 тисяч чоловік (зокрема 2,6 тисяч жителів приватного сектора), а також працівники 818 підприємств і організацій. Було задіяно 206 одиниць техніки.

Очищено 3014,4 тисяч квадратних метрів територій, ліквідовано близько 100 стихійних звалищ, на полігон вивезено 4,2 тисяч кубометрів сміття і гілок, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі з"явилася дубова Алея миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі