вівторок, 05 лютого 2008 08:51

У школі Голосіївського району столиці чоловік розбещував 7-річну дівчинку

Протягом тижня підрозділами кримінальної міліції у справах дітей порушено 47 кримінальних справ за втягнення дітей у злочинну діяльність, зареєстровано 6 фактів схиляння дорослими дітей до вживання наркотичних засобів та розкрито 387 злочинів.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

До адміністративної відповідальності за невиконання обов"язків по вихованню своїх дітей притягнуто 822 батьків, виявлено 493 бездоглядні та безпритульні дитини, з них 81 – за заняття жебрацтвом, встановлено місцезнаходження 112 підлітків, що перебували у розшуку.

У Козятинському районі на Вінниччині правоохоронцями затримано 38-річного чоловіка, який схилив до вживання наркотичних засобів 15-річного хлопчака.

У Голосіївському районі столиці оперативники затримали 31-річного чоловіка, який у приміщенні середньої школи м. Києва вчинив розпусні дії відносно неповнолітньої 7-річної дівчинки.

У Семенівському районі на Полтавщині, у місті Луцьку на Волині, у Березівському районі Одеської області та у місті Луганську правоохоронцями затримано дорослих чоловіків, які втягнули неповнолітніх віком від 14-ти 16-ти років у скоєння крадіжок. В усіх випадках порушені кримінальні справи.

У містах Кривий Ріг, Дніпропетровськ та Хмельницький працівники міліції затримали дорослих чоловіків, які втягнули неповнолітніх хлопчаків віком від 15-ти до 17-ти років у скоєння грабежів. За всіма фактами порушено кримінальні справи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У школі Голосіївського району столиці чоловік розбещував 7-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі