вівторок, 02 вересня 2008 08:12

У школах дітей вчитимуть говорити по мобілці

З 1 вересня в 22 тисячах українських шкіл запроваджено уроки культурного спілкування по мобільному телефону.

Про це повідомили в прес-службі оператора мобільного зв"язку "Київстар".

"1 вересня 2008 р. у 7 містах України учні 5-7 класів стали учасниками відкритих уроків по мобільній культурі. Їх ровесники у всіх школах країни вивчатимуть мобільний етикет протягом року", - наголошується в повідомленні.

За даними прес-служби компанії, всеукраїнська освітня шкільна програма з навчання культурі користування мобільним зв"язком була розроблена і впроваджується Міністерством освіти і науки і мобільним оператором "Київстар" у рамках соціальної програми "Мобільна культура".

Розробка освітньої програми з культури користування мобільним зв"язком стала пріоритетним завданням Міністерства освіти і науки України та компанії "Київстар" після підписання в липні 2007 року меморандуму про співпрацю. Мета соціальної програми "Мобільна культура" – навчання школярів культурі спілкування по мобільному телефону.

В рамках співпраці майже 22 тисячі шкіл по всій Україні одержали спеціально розроблені методичні рекомендації для вчителів і наочну допомогу для дітей – яскраві плакати з культури користування мобільним телефоном. Ці навчальні посібники були включені в процес позашкільної освітньої програми для учнів 5-7 класів. Тему культури користування мобільним телефоном включено в Національну програму виховання і розвитку дітей на 2008 рік і рекомендовано до розгляду на позакласних заняттях, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У школах дітей вчитимуть говорити по мобілці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі