Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2007 12:04

У Севастополі розпочався музичний фестиваль "Зоряний берег"

У Севастополі концертом зірок російської і української естради, розпочався міжнародний молодіжний музичний фестиваль "Зоряний берег".

Як заявив на прес-конференції журналістам президент фестивалю Володимир Бондарь, "Зоряний берег" дасть можливість проявити себе молодим музикантам і виконавцям, а також може відкрити їм шлях на професійну сцену".

За його словами, "головна відмінність "Зоряного берега" від інших фестивалів в тому, що це буде ще і відпочинок для молоді, яка може розміститися в Міжнародному центрі відпочинку "Зоряний берег", взяти участь в зустрічах з відомими артистами, безлічі конкурсів і просто відпочити біля моря, поспілкуватися з однолітками".

На думку народного артиста України Яна Табачника, який очолить на фестивалі журі міжнародного конкурсу "Пісні моря", Міжнародний центр відпочинку молоді "Зоряний берег", на базі якого проводиться фестиваль, "повинен стати своєрідним Артеком для дорослих, для молоді, студентів, яким сьогодні практично ніде відпочивати і спілкуватися".

Всього фестиваль, який пройде в Міжнародному центрі відпочинку молоді "Зоряний берег" (сел. Орлівка), включає декілька проектів, серед яких міжнародний молодіжний музичний фестиваль, конкурс "Пісні моря", XI міжнародний конкурс краси "Перлина Чорного моря - 2007", фестиваль "Зоряний берег джазу", свято молодого вина "Зіркові Діонісії", спеціальні проекти "Студентська республіка" і "Момент зоряного тріумфу", а також фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадних жанрів.

Крім того, в Міжнародному центрі відпочинку молоді "Зоряний берег" пройдуть також пивний і шоколадний фестивалі, день повелителя морів - Нептуна, шоу "Основний інстинкт", День піратів, неповторна "Гавайська вечірка", чемпіонат по караоке та боді-арт шоу.

За твердженням організаторів фестивалю, "Зоряний берег" відвідають такі відомі групи і виконавці, як "Браво", "Корни", "Город 312", "Дискотека "Аварія", "Чайф вдвоем", "Табула Раса", а також Лоліта, Наталія Валевська, Юлія Савічева і Наталія Волкова.

Фестиваль, за словами авторів проекту, "спрямований на пропаганду здорового способу життя, організацію активного молодіжного відпочинку, виявлення і підтримку юного творчого потенціалу, відгородження від негативних угрупувань і просування молодіжних наукових ідей".

Закінчиться фестиваль 28 серпня, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі розпочався музичний фестиваль "Зоряний берег"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути