понеділок, 11 квітня 2011 16:35

Спецтема: Війна у Лівії

У Севастополі причалив корабель з евакуйованими з Лівії українцями

У Севастополі причалив корабель з евакуйованими з Лівії українцями

Сьогодні, 11 квітня, великий десантний корабель ВМС України "Костянтин Ольшанський" прибув до Севастополя з евакуйованими із Лівії громадянами України та інших 16 країн.

Повідомляється, що людей прийшли зустрічати командувач ВМС України Віктор Максимов, а також голова міської адміністрації Валерій Саратов.

Зараз всі евакуйовані із Лівії люди ще перебувають на кораблі, там вони найближчим часом пройдуть прикордонний і митний контроль, після чого зійдуть на берег.

Як повідомлялося, корабель ВМС України "Костянтин Ольшанський" 4 квітня у міжнародному морському порту Тріполі прийняв на борт 85 громадян України і 108 громадян інших держав з метою їхньої подальшої евакуації із Лівії. Усього у порту Тріполі на борт "Костянтина Ольшанського" піднялися громадяни 19 держав, у тому числі 24 представники країн СНД. Серед пасажирів, які 4 квітня були прийняті на корабель, налічувалося, зокрема, 78 жінок і 35 дітей.

"Костянтин Ольшанський" у ніч на 23 березня вирушив із Севастополя у Середземне море з метою виконання гуманітарної місії щодо евакуації громадян України із Лівії.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі причалив корабель з евакуйованими з Лівії українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі