субота, 22 грудня 2007 12:19

У Севастополі діти виберуть найкращого пацюка

У Севастополі сьогодні проведуть конкурс краси "Криса-2008".

Як повідомив організатор конкурсу, керівник дитячого оздоровчого містечка "Лукоморье" Микола Помогалов, конкурс пройде в рамках святкування у містечку Дня Святого Миколая, на який запрошено близько 400 дітей, переважно із соціально малозахищених родин, багатодітних сімей.

За словами Помогалова, під час святкових заходів буде проведено конкурс серед домашніх гризунів "Криса-2008", до участі в якому вже надійшли 22 заявки. Як зауважив Помогалов, у конкурсі візьмуть участь не лише щури, а й морські свинки і ховрахи. Конкурс проходитиме в трьох номінаціях, серед яких, зокрема, конкурс костюмів і конкурс на найбільш швидкого гризуна; для цього змагання виготовили спеціальний прозорий вольєр.

Раніше в дитячому містечку "Лукоморье" з ініціативи Помогалова проводилося багато інших конкурсів, як-то "Хрюша-2007", найбільший бутерброд з червоної ікри, найбільший кольоровий музичний фонтан тощо, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі діти виберуть найкращого пацюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі