неділя, 11 листопада 2007 11:55

У Севастополі через ураган перервано енерго- і теплопостачання

У Севастополі у зв"язку з ураганом виникли перебої в системах енерго та теплопостачання, а також в роботі міського транспорту. Зокрема, повністю припинений рух пасажирських катерів через Севастопольську бухту на північну частину міста.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україну", в місті створена комісія з ліквідації наслідків урагану, всі служби переведені на посилений режим роботи, а міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації звернувся до населення з проханням зберігати організованість, проявити витримку і спокій у зв"язку з тимчасовими побутовими незручностями.

За даними штабу, швидкість вітру складає 20-25 м/с з поривами до 31 м/с, внаслідок чого відмічені випадки падіння дерев та рекламних щитів. Для ліквідації наслідків урагану пожежно-рятувальні підрозділи близько 30 разів виїжджали по сигнал тривоги.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі через ураган перервано енерго- і теплопостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі