Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 08:34

У сейм Литви пройшли сім з 17 партій

У сейм Литви пройшли сім з 17 партій, що виставили своїх кандидатів.

Завершивши сьогодні підрахунок голосів першого туру парламентських виборів, головвиборчком Литви оголосив остаточні результати голосування за партійними списками. "Розстановка сил в порівнянні з тими даними, які ми мали в своєму розпорядженні в понеділок, практично не змінилася", - повідомив журналістів голова головвиборчкома Зенонас Вайгаускас. За його словами, останні корективи стосувалися доль відсотка отриманих голосів і не позначилися на кількості місць в новому сеймі, що дісталися партіям в багатомандатному окрузі, де за партійними списками обиралися 70 депутатів.

Депутатські мандати розподілилися так: об"єднана партія консерваторів "Союз Вітчизни" - християнські демократи - 17, Партія національного воскресіння - 13, партія "Порядок і справедливість" - 11, Соціал-демократична партія - 11, Партія праці - 8, Союз лібералів - 5, Союз лібералів і центру - 5, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У сейм Литви пройшли сім з 17 партій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути