четвер, 14 червня 2007 19:42

У Сан-Паулу протяжність пробок на дорогах перевищила 170 кілометрів

Більше 3,5 мільйонів людей не змогли дістатися до роботи в четвер в бразильському Сан-Паулу через страйк працівників метро, автомобілісти провели ранок в пробках рекордної довжини.

Страйк, що почався опівночі за місцевим часом, привів до гігантських черг на автобусних зупинках 15-мільйонного мегаполісу, а загальна протяжність автомобільних пробок в уранішній час пік досягла рекордних 172 кілометрів.

Працівники метро вимагають поліпшення умов праці, підвищення заробітної плати і соціальних пільг. Рішення про продовження страйку повинне бути ухвалене після екстреної наради лідерів профспілок з владою міста.

Транспортна проблема давно стала однією з щонайгостріших в Сан-Паулу. За даними статистики, в місті більше семи мільйонів приватних автомобілів і більше 350 вертольотів - по цьому показнику Сан-Паулу поступається тільки Нью-Йорку. Так званий "великий Сан-Паулу" з 20 мільйонами жителів входить в трійку найбільших мегаполісів світу разом з Токіо і Мехіко, повідомяє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Сан-Паулу протяжність пробок на дорогах перевищила 170 кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі