вівторок, 11 березня 2008 18:19

У Санкт-Петербурзі з"являться азіатські квартали

Два великі квартали комплексної забудови з"являться на північному сході Санкт-Петербурга. Інвестиції в проекти зажадають більше мільярда доларів. Девелопер - корпорація "Будмонтаж" - пропонує новий для міста формат азіатських кварталів, що припускає будівництво великої інфраструктури і відносно недорогого висотного житла над нею.

За словами президента корпорації "Будмонтаж" Артура Кириленка, першим об"єктом комплексної забудови стане 100-метрова будова недалеко від "Охта центру" на Республіканській вулиці, 22. На ділянці площею три гектари буде побудовано 100 тисяч квадратних метрів житла класу "економ плюс". Висота комплексу складе 35 поверхів. Об"єм інвестицій у проект перевищить 250 мільйонів доларів.

Декілька житлових корпусів буде об"єднано єдиним цоколем у декілька поверхів. Будівля обладнана підземною парковкою. У цоколі розмістяться інфраструктурні об"єкти. Будівництво почнеться в поточному році і завершиться через чотири роки.

Другий проект, що припускає будівництво 400 тисяч квадратних метрів житла, буде запущений до кінця року в Калінінському районі Санкт-Петербурга. За інформацією видання, інвестиції в будівництво складуть близько 900 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі з"являться азіатські квартали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі