субота, 02 лютого 2008 18:21

У Шанхаї через снігопад оголошено високий рівень загрози стихійного лиха

Вперше за 135 років метеорологічних спостережень в Шанхаї сьогодні оголошено один з найвищих рівнів ("жовтий") загрози стихійного лиха - снігопаду. Про це повідомляє агентство Синьхуа.

Через безперервні опади снігопаду за минулу добу місто опинилося під 15-сантиметровим сніжним покривом. Влада приймає екстрені заходи з боротьби з негодою. На прибирання вулиць мобілізовані десятки тисяч людей.

Перерваним виявилося автобусне і залізничне сполучення з довколишніми провінціями. Серйозна ситуація склалася в шанхайських аеропортах, де скасовані або затримані десятки рейсів.

Місцева влада сьогодні удень була вимушена закрити також шанхайський порт в гирлі річки Янцзи, внаслідок чого на рейді скупчилося близько однієї тисячі судів. В цілях економії електроенергії в місті в даний час відключено барвисте вечірнє підсвічування хмарочосів і офісних будівель в знаменитому міському діловому районі "Пудун", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Шанхаї через снігопад оголошено високий рівень загрози стихійного лиха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі