середа, 18 квітня 2007 10:39

У Самарі знайдена убитою і згвалтованою 9-річна дівчинка

Зникла в Самарі дев"ятирічна дівчинка знайдена убитою і ізнасилованой. Наступного дня позле того, як мати дівчинки звернулася в міліцію із заявою про пропажу дочки, тіло дівчинки з ознаками задушення було виявлене в сумці біля гаражів на вулиці Кутякова.

За фактом вбивства прокуратура району Самари міста порушила кримінальну справу по статті 105 УК РФ (вбивство). "Розглядається декілька версій того, що трапився. Злочин скоїв або хтось з числа знайомих дівчинки, або раніше судима людина", - сказала представник прокуратури.

Нагадаємо, що за останні тижні відбулося вже декілька вбивств дітей. У минулі вихідні стало відомо про вбивство в Підмосков"ї 10-річного хлопчика. Минулого тижня в підмосковному селищі Томіліно була задушена 10-річна Настя Бутенкова. Дівчинку знайшли між поверхами на сходах будинку, де вона жила. Дитина була ще жива, але, як з"ясувалося пізніше, маніяк завдав їй несумісних з життям травм. У Красноярску 19 березня зникла п"ятирічна Поліна Малькова. Через десять діб тіло дівчинки зі слідами насильства було виявлене на околиці міста, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У Самарі знайдена убитою і згвалтованою 9-річна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі