четвер, 06 березня 2008 08:26

У Самарі живе двійник Медведєва (ФОТО)

Житель Самари Олександр Гончаров - фахівець в області електроніки і радіозв"язку, письменник і практично віддзеркалення вибраного президента Дмитра Медведєва. Коли Гончаров був молодшим, схожість була практично стовідсотковою. Сам Гончаров говорить, що не раз звертав увагу, як на нього "витріщаються".

Пару років назад життя Олександра Гончарова круто змінилося: його "віддзеркалення" почали показувати по ТБ. У особливому захваті від схожості з Дмитром Анатолієвичем сини Олександра. Старший гордо розповів однокласникам і вчителям, що у нього тато як президент.

Гончаров, звичайно, хотів би побачити свого двійника своїми очима, а може, навіть поговорити з ним. "Забавно було б подивитися на його реакцію", - жартує самарець.

Після виявлення такого чудового факту авторитет Гончарова в очах власної тещі теж зріс. А ось дружина, у свою чергу, не особливо любить порівнювати благовірного з тепер уже головою держави. Вона вважає, що у Олександра, окрім схожості з Ведмедєвим, безліч інших достоїнств.

"Вперше зовнішня схожість з Дмитром Ведмедєвим була відмічена, коли мені виповнилося 42 роки, - розповідає Олександр Григорович. - Я сам був просто убитий наповал: одне обличчя! Та і дружини у нас - блондинки. До того ж моя є ровесницею Дмитра Анатолієвича, а мій Максим - одноліток Іллі Медведєва. Тобто паралелей і аналогії багато. Правда, у мене дітей більше, і Дмитро Медведєв - гуманітарій, а я - технар".

Гончаров відмінно закінчив авіаційний інститут Куйбишевський, бував на Байконурі, якийсь час працював в Москві. Є винахідником СРСР.

Дуже часто самарця приймають за Дмитра Медведєва на вулиці. Обертаються, зупиняються: схоже не тільки лице, але і комплекція, зачіска, голос, жести.

"Востаннє мене переплутали з Ведмедєвим на пошті, - згадує Гончаров. - Люди витріщалися на мене, деякі просто остовпіли. Одна жінка все питала, з якою перевіркою Дмитро Медведєв прибув в губернію. Мені було дуже незручно, але зараз я вже до цього звикаю, стаю фігурою публічною".

Гончаров спеціально вивчав своє генеалогічне древо і з"ясував, що є у нього в роду "якась загадкова північно-західна гілка", про яку він не має повної інформації. Він не виключає, що є родичем майбутнього президента.

"Дмитру Медведєву зараз 42 року. Коли я в 42 роки другий раз одружувався, вже після весілля колишній віце-губернатор області Самари Віктор Казаков, проглядаючи наші фотографії, раптом заявив: "Та це ж Медведєв!" Я говорю: "Але ж дружина-то - моя!" А він у відповідь: "Та і дружина його! Вилита Світлана Медведєва!".

Гончарів написав дитячу книгу, яку і відправив Медведєву ще в перебування його першим віце-прем"єром. З приймальні Медведєва авторові прийшла подяка.

"Зараз, коли Дмитра Медведєва вибрали президентом Росії, у мене таке відчуття, неначе вибрали мене. Я вже говорив, що схожість у нас не тільки зовнішня. У нас схожим чином влаштовані голови, і схожим чином вони працюють. Мені близька і зрозуміла ця людина, і я бачу його дещо глибше, ніж інші", пише "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «У Самарі живе двійник Медведєва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі