субота, 05 липня 2008 13:15

У Сальвадорі у річку впав автобус з євангелістами: 29 загиблих

У Сальвадорі в ніч на п"ятницю, 4 червня, впав в річку автобус з прихожанами місцевої церкви євангелістів. За попередніми даними, загинули як мінімум 29 чоловік.

За інформацією телеканалу, автобус віз євангелістів додому після служби в церкві на околиці столиці держави - Сан-Сальвадору. Коли автобус їхав мостом через річку Аселуате (Acelhuate), що вийшла з берегів після сильних злив, його захопило течією. Згодом автобус ударило об опору моста, тому він практично розвалився на частини.

Тіла десятеро пасажирів винесло на берег в 60 кілометрах на північ від Сан-Сальвадору, ще 19 загиблих рятувальники виявили недалеко від місця падіння автобуса. В даний час продовжуються пошуки ще як мінімум однієї людини, що імовірно знаходилася в автобусі.

Одному з пасажирів вдалося вижити. Крім того повідомляється, що раніше в результаті повеней, викликаних сильними дощами, що обрушилися на країну, вісім чоловік загинули і п"ятеро пропали безвісти, повідомляє Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «У Сальвадорі у річку впав автобус з євангелістами: 29 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі