пʼятниця, 04 травня 2007 08:44

У Ростовській області згоріла психіатрична лікарня (ФОТО)

Крупна пожежа відбулася в п"ятницю на хуторі Дороганово Некліновського району Ростовської області. Як повідомило джерело в місцевому РУВД, в результаті інциденту дві люди загинули, ще 12 госпіталізовані.

Як повідомили в Південному регіональному центрі МНС РФ, сигнал про пожежу поступив сьогодні о 05:00 ранку за московським часом і в 07:30 вогонь був згашений. "За попередньою інформацією пожежа почалася близько 5:00 за московським часом п"ятниці в двоповерховій будівлі. На цю годину є двоє загиблих, ще 33 - евакуйовано, доля восьмеро поки залишається невідомою. Можливо, вони самі покинули приміщення", - сказав співробітник РУВД.

Через дві години після початку пожежі вогонь вдалося локалізувати, а ще через півгодини згасити. Як повідомив помічник директора департаменту протипожежної безпеки Ростовської області, пожежа була локалізована в 6:52 за московським часом. У момент спалаху в приміщенні знаходилися 52 людини, з яких четверо - медперсонал.

"За попередніми даними, отриманими з Некліновського району, в результаті пожежі загинули дві людини і шестеро госпіталізовані в лікарню Таганрога", - повідомив офіційний представник прокуратури Ростовської області.

Доля вісьмох людей поки невідома. На місце події виїхали прокурор Ростовської області Анатолій Харківський і слідчі прокуратури.

За попередніми даними, пожежа в психіатричній лікарні відбулася через необережне  використання нагрівальних приладів. Такі дані ІТАР-ТАРС оприлюднили в Південному регіональному центрі МНС РФ.

Прес-секретар протипожежної служби Ростовської області Наталія Власенко повідомила, що пожежники прибули на місце події через 12 хвилин після початку пожежі з частини, що знаходиться в десяти кілометрах.

За даними Власенко, пацієнти розміщені в центральній районній лікарні, повідомляє Newsru.
Зараз ви читаєте новину «У Ростовській області згоріла психіатрична лікарня (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі