вівторок, 19 лютого 2008 11:47

У Росії затримали банду "автопідставщиків"

У російському місті Тула затримано троє чоловіків, підозрюваних в здійсненні так званих "автопідстав" на федеральній трасі Москва-Крим. На рахунку затриманих 16 доведених епізодів умисних ДТП. Про це повідомив представник прес-служби Головного управління МВС по Центральному федеральному округу РФ.

"На їх слід співробітники міліції вийшли торік навесні, коли в регіоні почастішали випадки "автопідстав". У водіїв підозрювані вимагали гроші, а якщо вони відмовлялися платити - їх насильно утримували у заручниках до отримання пред"явлених сум", - розповів міліціонер.

За фактом одного з умисних ДТП, здійснених цією групою прокуратура Тульської області порушила кримінальну справу по статтях 126 (викрадення) і 163 Кримінального кодексу Росії (здирство), які передбачають максимальне покарання у вигляді позбавленні волі відповідно до 20 років і 15 років. Водія, що відмовився платити за нібито пошкоджений ним мотоцикл, молоді люди захопили в заручники. У його родичів вони вимагали 1,7 тисяч євро за звільнення.

"Затримали трьох підозрюваних у  Тулі. У кримінальній справі налічується 16 подібних епізодів, також ряд інших тяжких злочинів - грабежі, розбої, здирства і викрадання. Пізніше у Московській області співробітники міліції затримали ще п"ятьох спільників. Всім вісьмом пред"явлено звинувачення по цих статтях КК РФ", - відзначив представник прес-служби, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії затримали банду "автопідставщиків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі