субота, 15 вересня 2007 12:10

У Росії загорівся корабель з 18 українцями

Біля Новоросійська в п"ятницю увечері виникла пожежа на судні, що перевозило автомобілі ВАЗ до Туреччини, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на представників управління інформації МНС РФ.

За їх словами, пожежа виникла в машинному відділенні грецького судна "Морський ангел", наступного під мальтійським прапором, близько 23:00. Судно, яке везло до Туреччини 600 автомобілів ВАЗ, у момент події знаходилося в 40-45 кілометрах на південний захід від Новоросійська.

До "Морського ангела", що терпить лихо, повідомив представник МНС РФ, було направлено п"ять протипожежних судів і буксири. На борту судна знаходиться 21 людина - 18 українців і три громадяни Греції.

Рятувальному судно, розповіли співбесідники агентства, вдалося наблизитися до порома, що терпів лихо, в 06:30 за московським часом. Рятувальники, не дивлячись на пятібалльний шторм, зуміли пришвартуватися до порома і локалізувати спалах. Ніхто з членів екіпажа не постраждав.

Зараз, розповіли представники краєвого управління МНС, до порома пришвартовано два буксири, які повинні доставити судно в порт Новоросійська, передає Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «У Росії загорівся корабель з 18 українцями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі