понеділок, 10 грудня 2007 20:56

У Росії відкривається перший "лабіринт страху"

У Росії відкривається перший атракціон "лабіринт страху", передає Фонтанка.Ru. Йдеться про проект під назвою "Невській жах. Кіберпростір страху", який представили на засіданні комісії з в"їзного туризму Північно-Західного регіонального відділення Російського союзу туріндустрії.

За словами арт-директора проекту Михайла Александера, атракціон займає площу 1300 квадратних метрів. В ньому задіяна багато воскових та аніматронних фігур, сучасні анімаційні, звукові, світлові спецефекти, голографічні проекції, рухомі платформи, дзеркальний лабіринт.

Лабіринт складається з 13 кімнат, кожна з яких відображає сюжети петербурзької історії, міфології та літератури: ув"язнення княжни Тараконової, вбивство Павла I і Распутіна, злочин Раскольнікова, останні хвилини Петра Ілліча Чайковського. Відкриття нового атракціону заплановане на 1 січня 2008 року, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Росії відкривається перший "лабіринт страху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі