вівторок, 30 жовтня 2007 13:23

У Росії створена перша в світі клавіатура для блондинок (ФОТО)

 
У Росії створена перша в світі клавіатура для блондинок. Маніпулятор, що фарбує в рожевий колір, створений фахівцями компанії Oldi, відрізняється, крім назви, нестандартними позначеннями клавіш.

Творці незвичайного маніпулятора черпали натхнення з відомої в Рунеті картинки, на якій зображалася клавіатура, найбільш відповідна для дівчат з світлим волоссям, що вважаються завдяки численним анекдотам недалекими людьми. Варто відзначити, що наукового обгрунтування теорії, згідно з якою дівчата-блондинки поступаються в інтелектуальному розвитку брюнеткам або рудим, поки не існує.

На згаданій картинці була відображена клавіатура, на кожній з кнопок якої було нанесено незвичайне пояснення її функцій: так, на пропуску було написано "щонайдовша кнопка", на клавіші введення - "найбільша кнопка" і так далі.

На створеній в Росії "клавіатурі для блондинок" кожна з кнопок підписана так само. Так, на функціональні клавіші нанесений напис "непотрібні кнопки", а напис Esc на відповідній кнопці замінений набагато більш ємним "Немає!". Не дивлячись на те, що робочі прототипи незвичайної клавіатури вже є, точна дата появи цих пристроїв у продажу і їхня орієнтовна вартість поки не відомі, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Росії створена перша в світі клавіатура для блондинок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі