субота, 19 липня 2008 14:24

У Росії розбився літак

У Оренбурзькій області зазнав аварії та розбився літак Ан-27, один з пілотів знаходиться в реанімації, повідомив в суботу РИА Новости представник прес-служби ГУ МНС Росії по регіону.

"Авіакатастрофа сталася напередодні о 22.05 за місцевим часом. За 40 кілометрів від міста Бузулук зазнав аварії та розбився літак Ан-27, що належить ООО "Авантаж" з міста Самара. Літак виконував запилення сільськогосподарських культур", - сказав співбесідник агентства.

За його словами, після падіння літака на борту почалася пожежа. До місця аварії виїжджала добровільна пожежна дружина села Алдаркіно Бузулукського району, яка загасила вогонь, але не змогла врятувати літак.

"На момент аварії на борту знаходилися два пілоти. Один з них доставлений у відділення реанімації міської лікарні міста Бузулук. Льотчик отримав опіки другого і третього ступеня 30% поверхні тіла. Другий пілот під час аварії не постраждав", - повідомив представник МНС.

Він додав, що на місці працює слідчо-оперативна група, якій належить встановити причини аварії.

Зараз ви читаєте новину «У Росії розбився літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі