пʼятниця, 03 серпня 2007 18:38

У Росії п"яний дідусь забрав з дитячого садка чужого онука

П"яний дідусь помилково забрав з дитячого саду чужого онука. У міліцію звернулися чоловік і жінка. Вони повідомили, що їх п"ятирічного сина забрав з красноярського дитячого садка невідомий чоловік.

На розшук хлопчика був орієнтований увесь особовий склад органів внутрішніх справ міста - більше 250 співробітників міліції. Орієнтування були розіслані у все ВВС крайового центру. Через годину дитина була знайдена.

Як з"ясувалося в ході розслідування, чоловік 50 років в стані алкогольного сп"яніння прийшов в дитячий садок, щоб забрати внука. Проте помилково вихователь установи віддала йому зовсім іншу дитину, яку він і забрав.

Прокуратура Кіровського району Красноярська в п"ятницю приступила до проведення дослідчої перевірки обставин: як адміністрація дитячого садка міста відпустила 5-річну дитину з незнайомим п"яним чоловіком, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії п"яний дідусь забрав з дитячого садка чужого онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі