субота, 05 січня 2008 19:21

У Росії підготували 2,6 мільйони відкріпних посвідчень

У Росії підготували 2,6 мільйони відкріпних посвідчень

ЦВК РФ забезпечила виборче право росіян, які не зможуть проголосувати на президентських виборах за місцем реєстрації, - для цієї категорії виборців віддруковано 2,6 млн відкріпних посвідчень.

Кількість відкріпних посвідчень була затверджена Центрвиборчкомом у грудні минулого року і тираж повинен бути виготовлений не пізніше 5 січня.

Наклад відкріпних посвідчень для президентських виборів на 200 тисяч перевищує тираж, випущений для голосування на виборах в Держдуму 5-го скликання, що відбулися 2 грудня 2007 року, передає "Newsru.com".

Як раніше зазначав секретар ЦВК Микола Конкін, відкріпні посвідчення для президентської кампанії будуть відрізняються вищим рівнем захисту і міститимуть паспортні дані конкретного виборця, який не матиме можливості проголосувати 2 березня 2008 року за місцем своєї реєстрації.

Виборці зможуть отримати відкріпні посвідчення в територіальних виборчих комісіях з 16 січня по 10 лютого, а в дільничних виборчих комісіях - з 11 лютого по 1 березня, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Росії підготували 2,6 мільйони відкріпних посвідчень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі