понеділок, 27 серпня 2007 09:51

У Росії перекинувся автобус з дітьми: 29 постраждалих

На трасі Дон у Воронезькій області в понеділок, 27 серпня, перекинувся автобус із дітьми, дві людини загинули, ще 27 постраждали, повідомив співробітник прес-служби управління у справах ГО і НС Воронежа.

"Автобус, в якому знаходилося 27 дітей і два водії, прямував із Нальчика до Москви трасою Москва - Ростов-на-Дону, о 5.30 за місцевим часом у понеділок на території Рамонського району Воронезької області зійшов із траси, з"їхав під укіс, перекинувся й отримав великі пошкодження. За попередніми даними дві людини загинули, 27 отримали травми", - сказав співробітник прес-служби.

За його словами, наразі всі потерпілі доставлені до воронезької обласної лікарні номер 9. "Вони проходять обстеження. Про стан і тяжкість ушкоджень говорити поки рано", - сказав співробітник прес-служби. Він повідомив, що зараз на місці події працюють співробітники міліції, ГІБДД і рятувальники. "Причина події з"ясовується", - сказав представник управління ГО і НС.

За матеріалами Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «У Росії перекинувся автобус з дітьми: 29 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі