понеділок, 14 квітня 2008 08:40

У російському місті Хімки убиті шестеро бомжів (ФОТО)

 
У Хімках четверо футбольних уболівальників забили арматурою шістьох бездомних. Як повідомляє газета "Твой день", шість спотворених трупів виявили у вихідні у дворі свого будинку жителі будинку N 5 по вулиці Маяковського в Хімках. "Трупи були сильно понівечені, - розповіло газеті джерело в правоохоронних органах Хімок. - Криміналісти встановили, що всі шестеро людей померли від ударів арматурою. Чотирьох загиблих пізнали відразу - Анатолія П. 1958 року народження, Івана С. 1980 року народження, Валерія К.1960 року народження, Сергія С. 1972 року народження, ще дві особи через сильних пошкодження поки встановити не вдалося.

Опитавши свідків, оперативники повністю відновили картину трагедії. Виявилось, що напередодні увечері на міському стадіоні відбувся футбольний матч, після якого уболівальники відзначали перемогу своєї команди в найближчому дворі. Випивши велику кількість спиртного, група хуліганів, озброївшись металевими лозинами, футбольні фанати почали бити бомжів, які грілися на трубах теплотраси.

За словами оперативників, є підстави стверджувати, що всіх шістьох убила одна людина. У масовому вбивстві людей в Хімках підозрюють 25-річного місцевого жителя Олексія Я.. Молода людина була затримана і негайно поміщена в ізолятор для надання свідчень. Після чого його повезли в психіатричну лікарню для з"ясування ступеня його розсудливості, проте він помер в стінах лікарні від гострої серцевої недостатності. Як стало ясно з його свідчень, у нього були ще три помічники, яких вже оголошено в розшук, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «У російському місті Хімки убиті шестеро бомжів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі